Ariëns Toneel

Het Ariëns Toneel is een kleine gezellige toneelvereniging in Eindhoven.
Sinds de oprichting in 1940 heeft het Ariëns al meer dan 1550 voorstellingen gegeven. Het repertoire is zeer gevarieerd (tevens afhankelijk van de regisseur). Nagestreefd wordt hedendaags theater te bieden op een ‘low-budget’ basis en voor een zo groot mogelijk publiek.
Per jaar worden minimaal twee producties gerealiseerd: één avondvullende zaalproductie en één traditioneel wagenspel.

Naast de jaarlijkse productievoorstelling en het wagenspel is de vereniging breder actief in de amateurkunst. Zo neemt het Ariëns Toneel deel aan georganiseerde festivals en evenementen, werkt zij samen met andere amateur toneelverenigingen aan optredens en verzorgt zij maatwerk amateurkunst op aanvraag.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een optreden van het Ariëns Toneel, neem dan contact met ons op via: info@arienstoneel.nl of telefoonnummer 06-10 454 544

One Comment:

  1. Beste mensen,

    in verband met onze jaarplanning en de organisatie van een minifestival rond jullie wagenspel wil ik graag zo spoedig mogelijk overleg met jullie over een geschikte datum voor onze wijk. We zijn ook benieuwd wat de kosten zijn die we in de begroting moeten opnemen.

    Jullie kunnen me bereiken per mail of per telefoon 0402125076 of 0614314294

    Met vriendelijke groet, Namens de bewonersvereniging Gijzenrooi,

    Erik van Dijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>