Wie zijn wij?

Het Ariëns Toneel is een kleine gezellige toneelvereniging in Eindhoven.
Sinds de oprichting in 1940 heeft het Ariëns al meer dan 1550 voorstellingen gegeven. Het repertoire is zeer gevarieerd (tevens afhankelijk van de regisseur). Nagestreefd wordt hedendaags theater te bieden op een ‘low-budget’ basis en voor een zo groot mogelijk publiek.
Per jaar worden minimaal twee producties gerealiseerd: één avondvullende zaalproductie en één traditioneel wagenspel.

Naast de jaarlijkse productievoorstelling en het wagenspel is de vereniging breder actief in de amateurkunst. Zo neemt het Ariëns Toneel deel aan georganiseerde festivals en evenementen, werkt zij samen met andere amateur toneelverenigingen aan optredens en verzorgt zij maatwerk amateurkunst op aanvraag.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een optreden van het Ariëns Toneel, neem dan contact met ons op via: info@arienstoneel.nl of telefoonnummer 06-10 454 544

2 Comments:

  1. Wat jammer dat de foto’s zo klein zijn. Zojuist eentje gedownload waar nog familie van mijn vrouw op staat. Haar op en oma Teklenburg en haar oom Theo Teklenburg. Waarom doet de webmaster geen grote diashow, zodat deze familie hun eigen niet meer levende familie leden goed kunnen zien. Jammer een echt gemis.

    • Beste sjef, de webmaster hier.
      Als je graag grote foto’s wil, kun je daar altijd om vragen. Om welke foto’s gaat het? Wellicht hebben wij deze in grotere versies.
      Groeten, de webmaster 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>