Aanmelding digitale kennismaking en workshops

Een berichtje van onze voorzitter:

Toneelvrienden,

 Zoals eerder afgesproken zullen we op 12 mei kennis maken met de 2 regisseurs die we voor het seizoen 2020-2021 hebben aangetrokken. Het zal niemand verbazen, dat we die kennismaking op een alternatieve wijze moeten insteken. Door de (verlengde) maatregelen die getroffen worden om (verdere) verspreiding van het Corona virus te verspreiden kunnen we niet fysiek bij elkaar komen. Toch denken we dat we die kennismaking niet heel veel langer moeten willen uitstellen.

We gaan er vooralsnog van uit, dat we in september/oktober de stukken waar we vorig jaar september mee zijn begonnen kunnen spelen. Aansluitend zouden we dan het seizoen 2020-2021 kunnen beginnen in november. Gezien alle (normaalgesproken) vakantieonderbrekingen is het voor de regisseurs belangrijk om in deze periode te zien met welk spelersmateriaal ze te maken gaan krijgen om met dat in het achterhoofd de keuze te maken voor de stukken waar ze mee zouden willen starten.

Vandaar de oplossing, die we met Anne en Michel hebben bedacht: we gaan de workshop organiseren met behulp van ZOOM. Er zullen afzonderlijke ‘vergaderingen’ zijn, waarbij we eerst gezamenlijk aftrappen. Vervolgens gaan de groepen naar de ‘vergadering’ van de eerste regisseur (voor de kennismaking). Na deze eerste kennismaking schakelen we over naar de andere ‘vergadering’ om na afloop daarvan af te sluiten in de ‘grote vergadering’.

Het zal even vreemd zijn, daar zijn we ons echt wel van bewust, en het is zéker geen volwaardige vervanging voor een echte live workshop. In deze situatie is het echter het beste dat we kunnen bieden.

De links voor de vergaderingen ontvangen jullie in de week voorafgaand aan de workshops.

Ben je als niet-lid geïnteresseerd in deze workshops? Stuur dan een e-mail naar info@arienstoneel.nl 

We kijken er met elkaar naar uit jullie allemaal te ‘ontmoeten’ op 12 mei.

Met vriendelijke groet,

Namens Bestuur en Artistiek Cluster

Corné van Overveld

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *