Ariëns Toneel organiseert weer straattheaterworkshops!

Zoals elk jaar zal ook in 2017 het Ariëns Toneel het wagenspel in Eindhoven verzorgen.

In verschillende wijken in Eindhoven wordt dan een kort, maar energiek toneelspektakel gebracht. Het wagenspel vindt plaats in de week van zaterdag 8 t/m vrijdag 14 juli 2017.

Geheel volgens traditie organiseert het Ariëns Toneel ter voorbereiding dit jaar weer 3 workshops straattheater. Voor ervaren en onervaren spelers. Je leert om spelsituaties geloofwaardig uit te vergroten. We willen je een beeld geven van het wagenspel en je hiervoor als speler enthousiast maken. Het is altijd interessant om eens samen met andere spelers een workshop te volgen.

De workshops worden gegeven door regisseur Janneke Houwaard. Zij zal ook het wagenspel regisseren. Misschien vind je het daarna wel een uitdaging om ook eens mee te spelen in het wagenspel.

De workshops zijn op dinsdag 7, 14 en 21 maart 2017 van 19.30-22.00 uur bij Gemeenschapscentrum Lievendaal aan de Lievendaalseweg 3 in Eindhoven.

Je betaalt € 30, – voor de reeks van 3 workshops als je geen lid bent van het Ariëns Toneel.
Het is mogelijk, maar niet wenselijk € 10, – per workshop apart te betalen als je ze niet allemaal kan volgen.

Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Er is telkens plaats voor maximaal 20 spelers.

Aanmelden? Stuur een mailtje naar Mariëlle van den Hurk van het Ariëns Toneel info@arienstoneel.nl.

Meer informatie over het wagenspel is te vinden op www.arienstoneel.nl. Of bekijk onze facebookpagina: http://www.facebook.com/AriensToneel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *