Ariëns Toneel organiseert weer straattheaterworkshops!

Zoals elk jaar zal ook in 2018 het Ariëns Toneel het wagenspel in Eindhoven verzorgen. In verschillende wijken in Eindhoven wordt dan een kort, maar energiek toneelspektakel gebracht. Het wagenspel vindt plaats in de week van zaterdag 30 juni t/m vrijdag 6 juli 2018.
Geheel volgens traditie organiseert het Ariëns Toneel ter voorbereiding dit jaar weer 3 workshops straattheater. Voor ervaren en onervaren spelers. Je leert om spelsituaties geloofwaardig uit te vergroten. We willen je een beeld geven van het wagenspel en je hiervoor als speler enthousiast maken. Het is altijd interessant om eens samen met andere spelers een workshop te volgen.

 

De workshops worden gegeven door regisseur Janneke Houwaard. Zij zal ook het wagenspel regisseren. Misschien vind je het daarna wel een uitdaging om ook eens mee te spelen in het wagenspel.

De workshops zijn op dinsdag 6, 13, en 20 maart 2018 van 19.30-22.00 uur bij Gemeenschapscentrum Lievendaal  aan de Lievendaalseweg 3 in Eindhoven. Je betaalt € 30, – voor de reeks van 3 workshops als je geen lid bent van het Ariëns Toneel. Het is mogelijk, maar niet wenselijk € 10, – per workshop apart te betalen als je ze niet allemaal kan volgen. Wanneer je besluit mee te spelen dan word je tijdelijk lid van het Ariëns Toneel en betaal je € 75,- (minus het bedrag dat je hebt betaald voor de wokshops).

Aanmelden voor de workshops kan via info@arienstoneel.nl

Graag tot dan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *