Ariëns Toneel organiseert weer straattheaterworkshops!

Toon, of drie manieren om een kalf over de grens te krijgen

Toon, of drie manieren om een kalf over de grens te krijgen

Zoals elk jaar zal ook in 2016 het Ariëns Toneel het wagenspel in Eindhoven verzorgen.
In verschillende wijken in Eindhoven wordt dan een kort, maar energiek toneelspektakel gebracht. Het wagenspel vindt plaats in de week van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 juli 2016.
Geheel volgens traditie organiseert het Ariëns Toneel ter voorbereiding dit jaar weer 4 workshops straattheater. Voor ervaren en onervaren spelers.
Je leert om spelsituaties geloofwaardig uit te vergroten. We willen je een beeld geven van het wagenspel en je hiervoor als speler enthousiast maken. Het is altijd interessant om eens samen met andere spelers een workshop te volgen.

De workshops worden gegeven door regisseur Jurgen Zweemer. Hij zal ook het wagenspel regisseren. Misschien vind je het daarna wel een uitdaging om ook eens mee te spelen in het wagenspel. De workshops zijn op dinsdag 15 maart en 22, 29 maart en 5 april 2016 van 19.30-22.00 uur bij Stichting Carte Blanche aan de Jan Heynslaan 4 in Eindhoven.
Je betaalt € 30, – voor de reeks van 4 workshops als je geen lid bent van het Ariëns Toneel Het is mogelijk, maar niet wenselijk € 10, – per workshop apart te betalen als je ze niet allemaal kan volgen.

Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Er is telkens plaats voor maximaal 20 spelers.
Aanmelden? Stuur een mailtje naar Mariëlle van den Hurk van het Ariëns Toneel info@arienstoneel.nl.

Meer informatie is te vinden op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/AriensToneel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *