AriensToneel en CKE maken mini Wagenspel!

Helaas, een echt wagenspel is dit jaar nog niet mogelijk.
Wel werden wij benaderd door het CKE Eindhoven voor een nieuw project. Zij geven toneellessen op basisscholen om kinderen te enthousiasmeren voor theater. In extra naschoolse lessen wordt toe gewerkt naar een voorstelling: deelname aan het enige echte Eindhovense Wagenspel!
Hoewel een groots wagenspel dit jaar niet door ging, zijn we wel met een klein groepje doorgewinterde wagenspelers bezig om toch iets te kunnen neerzetten met de kinderen. Half juli spelen we, onder leiding van twee theaterdocenten van het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) een heerlijk spel over vriendschap ❤️

Dit weekend werd daar voor de wagen uit de stalling gehaald. Het was even spannend, want hoe zou die er uit zien na twee jaar niks doen? Gelukkig zag hij er nog prima (en geel!) uit en kan hij met minimale aanpassingen weer als ons rijdend toneel dienen.

Het is nog afhankelijk van de coronamaatregelen hoe onze voorstellingen er uit gaan zien en wie we als publiek mogen ontvangen. Natuurlijk houden we jullie hier van op de hoogte!

pxl_20210612_090721636-portrait

pxl_20210612_091647128-mp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>