Corona-update februari 2021

Wagenspel 2013

Wagenspel 2013

Aaaaaargh! Worden jullie ook helemaal gek van alle berichten over Corona? Wij ook!
Helaas moeten we het er ook binnen onze vereniging weer over hebben, want het is nog even niet voorbij.
Onze leden hebben al een uitgebreide mail van de voorzitter gehad. Hier een korte samenvatting:

– Het Wagenspel van 2021 gaat helaas niet door. Wel komt er waarschijnlijk een klein alternatief programma, waarvan we jullie op de hoogte brengen als er meer duidelijkheid is.

– De repetities voor de nieuwe zaalvoorstellingen liggen tijdelijk stil. Hoewel er getracht is om online bijeenkomsten te houden, is het in de startende fase niet prettig om op deze manier door te gaan. Nu de teksten geschreven zijn, is het wachten op weer live samen komen om daadwerkelijk te gaan spelen.

– Van de twee voorstellingen uit het vorige seizoen komt er helaas één te vervallen. De andere gaan we echter nog wél uitvoeren. De termijn waarop dit gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van wanneer er versoepelingen in het corona-beleid mogelijk zijn.

Helaas zijn dit niet de leukste berichten, maar we doen onze uiterste best om toch toneel te kunnen beoefenen en brengen binnen de gestelde kaders. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voor vragen kunnen jullie ons altijd contacteren via deze website of info@arienstoneel.nl

Blijf gezond en positief, en graag tot ziens wanneer we weer kunnen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>