Komt allen, maar houd afstand!

Lieve allemaal,
Ondanks de aangescherpte maatregelen, zijn jullie allemaal van harte welkom bij het wagenspel. Wij zullen op de grond plekken aangeven waarbij de anderhalve meter gewaarborgd is. Probeer hier alstublieft op te letten, alleen op deze manier hebben wij toestemming om te spelen.
Kinderen mogen gelukkig wel naast elkaar zitten en voor hen hebben we een speciaal vak helemaal vooraan. Ze mogen natuurlijk ook lekker bij papa en mama gaan staan als ze dat liever willen.

Verder zijn de weersvoorspellingen dramatisch, dus alle zonnedansen zijn meer dan welkom. Van een beetje regen smelten we niet, maar mocht het echt gieten, dan kan het zijn dat we ietsje later beginnen te spelen. Neem vooral een paraplu mee, met die anderhalve meter hoeft u niet bang te zijn uw buurman/vrouw de ogen uit te prikken.

Heel graag tot morgen en/of woensdag, we hebben veel zin om ons mooie verhaal aan jullie te vertellen!

Dinsdag 13 juli,
16.30u basisschool Hanevoet
19.00u grasveld aan de Kever erg

Woensdag 14 juli,
16.30u & 19.00u speeltuin achter basisschool de Kameleon (verhulststraat).

sketch-1626121060305

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>