Vier met ons ons 75-jarig jubileum op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2015

ariens11
Het is bijna zover: de viering van het 75-jarig jubileum van het Ariëns Toneel. Iedereen in Eindhoven heeft in het weekend van 27 en 28 juni de kans om met ons dat 75-jarig bestaan te vieren. Wees erbij in de Rochusbuurt om 17.00 voor het traditionele wagenspel met een extra touch. Of wees erbij aan het Eijerven in Gijzenrooi om 14.00 of aan de Clervauxlaan in ’t Hool om 16.30 voor een onuitgegeven straattheaterevenement.
Het wordt een unieke straattheaterbelevenis, waarin we onze wortels en onze kracht combineren. Het evenement houdt in dat een uitgebreide straattheaterervaring bieden volledig in het thema van ons ontstaan, het leven van arbeiders kort voor de tweede wereldoorlog.

Op straathoeken, op pleinen, in voortuinen of in parkjes zullen scènes gebracht worden door onze spelers. Het publiek wordt van scène naar scène geloodst en beleeft zo momenten uit het vroegere arbeidersleven. Op het einde van de route worden alle kijkers naar een centraal plein gebracht, waar het wagenspel gebracht wordt. De totale duur van scènes en wagenspel zal anderhalf uur zijn. De bezoekers van het straattheaterevenement zullen van scène naar scène begeleid worden door vrijwilligers uit de wijk zelf. Op deze manier is er een natuurlijke interactie tussen de wijk en het straattheater zelf.

Nog nooit bracht een amateurtoneelvereniging zo’n evenement in Eindhoven. Dat mag u toch niet missen.

Noteer dus in uw agenda en kom op tijd:

  • Zaterdag 27 juni 2015 om 17.00 in de Rochusbuurt
  • Zondag 28 juni 2015 om 14.00 aan het Eijerven in Gijzenrooi
  • Zondag 28 juni 2015 om 16.30 aan de Clervauxlaan in ’t Hool

Tot volgend weekend.

Het Ariëns Toneel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *