Wim Bernds

Dit weekend bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van Wim Bernds. Wim was voorzitter van onze vereniging en een zeer begeesterd lid. Wim zal voor altijd aan onze vereniging verbonden blijven, niet in de laatste plaats door zijn initiatief om ‘opgericht door Jan Smit’ op te nemen in onze logo’s en communicatie. De leden die hem nog van zijn tijd bij Ariëns herinneren, hebben hem leren kennen als een lieve man en een enthousiast speler. Wim is 89 jaar geworden. Rust zacht, Wim.

One Comment:

  1. Jeroen Michels

    Dank jullie wel Ariëns voor het herinneren van onze Wim, groots acteur, duvelstoejager en voorzitter optima forma. Hij heeft voor de club veel betekend, vooral begin jaren 90 van de vorige eeuw wist hij met veel diplomatie menig “gevaarlijk brandje te blussen”. Wim heeft daarom veel betekend voor de club.
    Houd hem in ere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>