Workshops zaalproductie 2016

Graag nodigen we je uit voor deelname aan de door het Ariëns Toneel georganiseerde workshops. Met deze workshops kun je nader kennis maken met en je verder ontwikkelen in toneelspelen. Samen met anderen een paar avonden spelplezier beleven, is daarbij het belangrijkst. Als dit je aanspreekt, meld je dan aan!

Deze workshops vinden plaats op de woensdagavonden op 2, 9, 23 en 30 september 2015 in Gemeenschapshuis De Lievendaal aan de Lievendaalseweg 3 in Eindhoven. Van 20.00 tot 22.30 uur.  Onze regisseur Reem Wittenbols begeleidt deze workshops. Na deze workshops starten de repetities voor onze nieuwe zaalproductie.
Deelname is voor iedere belangstellende mogelijk. Kosten per avond voor niet-Ariënsleden is € 10,–. Aanmelding kan door het onderstaande deelnameformulier ingevuld te mailen naar: marielle@zonnet.nl.
Reageer snel!

Het programma van de workshops ligt nog niet vast. Onze regisseur bekijkt mede aan de hand van wensen en ervaring van deelnemers de invulling van elke avond. Je eventuele wensen kun je ook op het deelnameformulier invullen.
Graag tot ziens bij onze workshops!

DEELNAMEFORMULIER WORKSHOPS 2015 Ariëns Toneel
Naam:
Adres:
En/of e-mail-adres:
Telefoonnummer:
Spelervaring? (doorhalen wat niet van toepassing is)
JA / NEE

Indien JA, hoe lang en waar:
Specifieke leerwensen? (Zo ja, hieronder invullen)

Neemt deel aan de workshops 2015 op onderstaande woensdagen in gemeenschapshuis De Lievendaal
(svp. data aankruisen):
2 september
9 september
23 september
30 september
Met vriendelijke groet,

Mariëlle van den Hurk
Secretaris Ariëns Toneel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *