Website up to date

Sinds enkele tijd wordt er hard gewerkt om de website bij te werken. Verouderde teksten worden herschreven, foto’s worden ingestuurd en filmpjes bij elkaar gezocht. Zou dat iets te maken hebben met het 60e wagenspel dat op handen is…? Wij verklappen nog helemaal niets. Maar kijk tot die tijd vooral eens rond op onze vernieuwde site en geniet (na) van al wat het Ariëns Toneel te bieden heeft!

Theaterseizoen 2023/2024 geopend!

Gisteravond was de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. We dronken eerst een drankje en kletsten bij na al onze vakanties. Daarna verzorgde Michel Verdaasdonk een gevarieerde toneelworkshop, met zowel komische als zeer serieuze opdrachten.
Er kwam een aantal nieuwe spelers kennismaken met onze vereniging en we kregen een inkijk in het nieuwe toneelstuk dat door Michel bewerkt wordt om eind mei 2024 te gaan opvoeren. Al met al een inspirerende avond die smaakt naar meer!

Wagenspel 2023: De Club (van vierdes en vijfdes)

Komt dat zien en zegt het voort, we gaan weer wagenspelen!
We spelen: De Club (van vierdes en vijfdes). In een kleurrijke voorstelling vol muziek en beweging, vertellen we een verhaal over de zin en onzin van Er Bij Horen. Bij welk clubje wil je horen, waarom wil je daar bij horen en hoe blijf je daar in toch jezelf? Een feest om naar te kijken voor jong en oud!

Regie: Geert Niland
Spel: Annelies Götzsch, Carmen Kleefkens-Huijnen, Corine Barbeau, Jacco van Asten, Jan De Becker, Janneke Pastoors, Maria Savelberg, Marleen van den Heuvel

ALV en nieuwe voorzitter!

Gisteren vond de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Daarin keken we terug op onze geslaagde zaalvoorstelling Drie Hoge Hoeden en zien we uit naar ons wagenspel dat van 8 t/m 14 juli zal worden opgevoerd. Het deed goed om zo veel betrokkenheid en bevlogenheid te voelen bij alle aanwezige leden.

Ook was het tijd voor de verkiezing van de voorzitter. Na 6 jaar gaf Corné de voorzittershamer door aan Jolijn.
We willen Corné graag bedanken voor zijn tomeloze inzet de afgelopen 6 jaar, die toch vrij roerig zijn geweest, maar we als vereniging sterker uit zijn gekomen dan ooit.
We wensen Jolijn veel succes en plezier met haar nieuwe rol als voorzitter en kijken uit naar weer vele seizoenen met prachtige voorstellingen!

Reservelijst Drie Hoge Hoeden

We staan er zelf ook nog al van te kijken, maar alle voorstellingen zijn uitverkocht! En dat terwijl we nog een maand te gaan hebben!

Heb je nou geen kaartje, maar wil je toch heel graag komen kijken, stuur dan even een mail naar info@arienstoneel.nl met je naam, e-mail adres en telefoonnummer, en de voorstelling waarbij je graag wilt komen. Dan zetten we je op de reservelijst.