Wagenspelen

Het wagenspel is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Elk jaar wordt gedurende één speelweek in juni/juli in de wijken van Eindhoven straattheater opgevoerd. Het wagenspel wordt gekenmerkt door groot spel, fantasie, kleurige vormgeving en kostumering, muziek, dans, een happy end en een knipoog naar de papa’s en mama’s in het publiek.

Het wagenspel vindt altijd plaats in de laatste week vóór de schoolvakantie, duurt ongeveer een half uur en is natuurlijk helemaal gratis toegankelijk! Wel wordt er met de pet rondgegaan en een vrijwillige bijdrage gewaardeerd :)

4 Comments:

 1. LS,

  Wij willen graag de data van de optredens in Oud-Tongelre in het juninummer van ons wijkblad plaatsen. Weten jullei al wanneer dit gebeurt bij het Karregat en de Vlinderflats?

  Namens de redactie,
  Sjaak Kommers

 2. Anneke Dekkers

  Wat een slecht site, Ik het nauwelijks lezen.
  Maar daar gaat het niet over.
  Er staat keurig op wanneer het wagenspel is, maar niet waar.

  • Wat jammer dat je de site niet kan lezen, op welk apparaat niet? Wellicht kan ik het aanpassen.
   Wat betreft het wagenspel, de volledige speellijst komt één dezer dagen online! Je kunt ons ook volgen op Facebook, dan krijg je automatisch alle updates!
   Tot bij het wagenspel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>