2008 – De droeve geschiedenis van Marja Langvlecht

2008 – De droeve geschiedenis van Marja Langvlecht
45e editie van Wagenspel

marja langvlecht

“De droeve geschiedenis van Marja Langvlecht” is een Eindhovense bewerking van een Russisch sprookje. Marja Langvlecht is de dochter van de tsaar en zij verveelt zich. Er gebeurt ook nooit iets in het paleis en Marja houdt wel van avontuur! Misschien kan ze het (nood)lot wel een handje helpen of zorgt de vreemde bezoeker voor heel wat spanning? Dan hebben de toeschouwers toch nog een leuke avond!

Regie: Rita Scheelen

2 Comments:

  1. Wij, theatergroep Triekeltrak, gevestigd in Heerlen, wilden graag kennismaken met wagenspelen om in onze stad op te voeren bij evenementen. Kunnen wij van jullie een paar wagenspelen lenen ? Kosten uiteraard voor onze rekening.

  2. Wij, theatergroep Triekeltrak, gevestigd te Heerlen zouden graag enkele wagenspelen van u ontvangen teneinde een van hun te kunnen spelen in onze stad bij evenementen. Kosten worden uiteraard vergoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>