2022 – Monologen

Op 14 en 15 mei hebben we als alternatief voor een zaalvoorstelling onze monologen uitgevoerd onder de naam “Lotgevallen”. Ten huize van de familie van één van onze spelers konden we twee keer ongeveer 35 gasten ontvangen.
Negen monologen met ieder een geheel eigen karakter, die erg goed vielen bij ons publiek. Regisseur Michel Verdaasdonk had nog een schepje op het lotgevallen-potje gedaan door de volgorde waarin de spelers optraden ook aan het lot over te laten (geholpen door het publiek). Dit zorgde niet alleen voor een soepele overgang van de ene naar de volgende monoloog, maar liet ook de nodige ruimte om de volgende (vaak geheel andere) kijk op het lot in te leiden.
We hebben genoten. Het was heerlijk om na twee jaar eindelijk weer eens op de planken te staan, om weer publiek te ontvangen en applaus te krijgen. Maar vooral van het heerlijke proces dat we met elkaar hebben doorgemaakt. Onder de bezielende en bekwame leiding van Michel hebben we er een mooie, knusse voorstelling van gemaakt. Op naar meer!

Reacties zijn gesloten.