Wie zijn wij?

Het Ariëns Toneel is een toneelvereniging in Eindhoven waar gezelligheid en samen spelen voorop staat. Iedereen moet zich op diens eigen manier kunnen ontwikkelen in toneelspel. Dat kan in één van de minimaal 2 grote voorstellingen die wij per jaar spelen : de avondvullende zaalproductie en het traditionele wagenspel, of in wisselende andere activiteiten.

Het Ariëns Toneel wordt uitsluitend gedraaid door vrijwilligers. Zo is er het algemeen bestuur, en zijn het Artistiek Cluster en het Wagenspel Cluster belangrijke onderdelen van de vereniging. Maar ook andere (interne en externe) vrijwilligers zijn van onschatbare waarde in het realiseren van alles wat er komt kijken bij het maken van onze voorstellingen.

Twee keer per jaar hebben wij een Algemene Ledenvergadering, waarin alle belangrijke zaken omtrent de vereniging worden besproken. Tevens worden in die vergaderingen bestuursleden en leden van de clusters verkozen voor een periode van 3 jaar. De ALV is ook voor niet-spelende leden een gelegenheid om betrokken te blijven bij de vereniging.

Buiten dat gaan wij als leden onder elkaar geregeld naar theatervoorstellingen in en om Eindhoven, gaan we soms samen uit eten en hopen we van ons ledenfeest een jaarlijkse traditie te maken. De eerste versies in de zomer van 2022 en 2023 waren in elk geval een daverend succes!

Wanneer je geïnteresseerd bent in een optreden van het Ariëns Toneel, of misschien mee wilt komen spelen, neem dan contact met ons op via: info@arienstoneel.nl of telefoonnummer 06-40595625


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *