2023 – 2024

We naderen het eind van het jaar, een mooi moment voor een terugblik naar 2023 en om vooruit te kijken naar 2024!

In het voorjaar van dit jaar brachten we onze eerste avondvullende voorstelling sinds 2019. We speelden het uitbundige Drie Hoge Hoeden, waarmee Miguel Mihura in 1952 grote bekendheid verwierf door de introductie van het absurdisme in het conservatieve Spaanse theater. Een verhaal over liefde, de prijs van geluk en onbereikbare dromen, maar ook over een vloekend paard, zandkastelen en genummerde muizen. Alle voorstellingen waren uitverkocht, waardoor zelfs bij de generale repetitie extra publiek kwam en er een heuse wachtlijst voor tickets was!

In de zomer speelden we vervolgens wagenspel De Club (van vierders en vijfdes), een kleurrijk toneelstuk over de zin en onzin van Er Bij Horen. Ook dit was een succes met 19 voorstellingen en bijna 1500 toeschouwers!

We kunnen dus stellen dat 2023 een goed jaar was voor het Ariëns. Maar we verwachten van 2024 nóg meer!

Allereerst spelen we op 24, 25 en 26 mei (noteer die data!) in Pand P een ware Griekse Tragedie. Welke dat wordt, houden we nog even geheim, maar dat er veel drama bij komt kijken is gegarandeerd!

En van 29 juni t/m 5 juli spelen wij het 60e Wagenspel! Dat wordt gevierd met een sprookjesachtig verhaal vol decor en kostuums! Dat wordt één groot feest!

Nu zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen en kijken uit naar alle moois wat 2024 u en ons gaat brengen. Wij wensen iedereen dan ook alle goeds toe en hopen heel Eindhoven, Brabant, Nederland, zelfs Benelux te zien bij onze beider voorstellingen!
Tot dan!

Reacties zijn gesloten.